Tosai, tose atau dosa adalah salah sejenis makanan tradisional india yang mempunyai ramai . Makanan tradisional ini juga berasal dari negara india. Idhili merupakan makanan sampingan dalam menu hidangan kaum india pada hari deepavali.
Tosai, tose atau dosa adalah salah sejenis makanan tradisional india yang mempunyai ramai . Satu pengaruh kuat ke atas makanan india adalah vegetarian yang berlarutan dalam berbahagian dari masyarakat hindu. Terdapat pelbagai ejaan buat nama roti ini. Idhili dimakan bersama sandhini atau kari ayam, . 00 sahaja untuk 3 biji. Selain nama marukku, ia turut dikenali dengan nama chakli dan chakri. Muhammad syafiq bin mohd hanif 2. Nama lain murukku ialah chakli dan chakri. Bermula dari kiri, nama kuih ini adalah vellei kadala iaitu kacang kuda, molugu vadai iaitu cili hijau.
Nama lain murukku ialah chakli dan chakri.
Muhammad syafiq bin mohd hanif 2. Nama lain murukku ialah chakli dan chakri.makanan tradisional ini juga berasal dari . Tosai ini mempunyai banyak nama lain. Selain nama marukku, ia turut dikenali dengan nama chakli dan chakri. Tosai juga dikenali sebagai dosa, dosay, dose, dosai, dhosha, thosai ataupun . Nur aizan bt amran 3. Idhili merupakan makanan sampingan dalam menu hidangan kaum india pada hari deepavali. Bermula dari kiri, nama kuih ini adalah vellei kadala iaitu kacang kuda, molugu vadai iaitu cili hijau. Tosai ini mempunyai banyak nama lain. Kaum india sememangnya sangat terkenal dengan hidangan jenis 'manisan'. Bahan utama untuk menghasilkan kuih ini adalah urad dhal, tepung kacang tosai dan tepung . 00 sahaja untuk 3 biji. Nama lain murukku ialah chakli dan chakri. Tosai, tose atau dosa adalah salah sejenis makanan tradisional india yang mempunyai ramai . Terdapat pelbagai ejaan buat nama roti ini. Satu pengaruh kuat ke atas makanan india adalah vegetarian yang berlarutan dalam berbahagian dari masyarakat hindu.
Tosai juga dikenali sebagai dosa, dosay, dose, dosai, dhosha, thosai ataupun . Kaum india sememangnya sangat terkenal dengan hidangan jenis 'manisan'. Bahan utama untuk menghasilkan kuih ini adalah urad dhal, tepung kacang tosai dan tepung . Tosai, tose atau dosa adalah salah sejenis makanan tradisional india yang mempunyai ramai .
Bahan utama untuk menghasilkan kuih ini adalah urad dhal, tepung kacang tosai dan tepung . Terdapat pelbagai ejaan buat nama roti ini. Idhili merupakan makanan sampingan dalam menu hidangan kaum india pada hari deepavali. Tosai ini mempunyai banyak nama lain. Kaum india sememangnya sangat terkenal dengan hidangan jenis 'manisan'. Idhili dimakan bersama sandhini atau kari ayam, . Makanan tradisional ini juga berasal dari negara india. Tosai, tose atau dosa adalah salah sejenis makanan tradisional india yang mempunyai ramai . Selain nama marukku, ia turut dikenali dengan nama chakli dan chakri.
Nur aizan bt amran 3.
00 sahaja untuk 3 biji. Muhammad syafiq bin mohd hanif 2. Bermula dari kiri, nama kuih ini adalah vellei kadala iaitu kacang kuda, molugu vadai iaitu cili hijau. Tosai ini mempunyai banyak nama lain. Nur aizan bt amran 3. Idhili dimakan bersama sandhini atau kari ayam, . Nama lain murukku ialah chakli dan chakri.makanan tradisional ini juga berasal dari . Tosai ini mempunyai banyak nama lain. Nama lain murukku ialah chakli dan chakri. Kaum india sememangnya sangat terkenal dengan hidangan jenis 'manisan'.
Tosai ini mempunyai banyak nama lain. Tosai, tose atau dosa adalah salah sejenis makanan tradisional india yang mempunyai ramai . Idhili merupakan makanan sampingan dalam menu hidangan kaum india pada hari deepavali. Nama lain murukku ialah chakli dan chakri.makanan tradisional ini juga berasal dari . Bermula dari kiri, nama kuih ini adalah vellei kadala iaitu kacang kuda, molugu vadai iaitu cili hijau. Makanan tradisional ini juga berasal dari negara india.
Tosai ini mempunyai banyak nama lain. Nama lain murukku ialah chakli dan chakri. Nama lain murukku ialah chakli dan chakri.makanan tradisional ini juga berasal dari . Tosai, tose atau dosa adalah salah sejenis makanan tradisional india yang mempunyai ramai . Nur aizan bt amran 3. Satu pengaruh kuat ke atas makanan india adalah vegetarian yang berlarutan dalam berbahagian dari masyarakat hindu. Bermula dari kiri, nama kuih ini adalah vellei kadala iaitu kacang kuda, molugu vadai iaitu cili hijau. Bahan utama untuk menghasilkan kuih ini adalah urad dhal, tepung kacang tosai dan tepung . 00 sahaja untuk 3 biji.
Idhili dimakan bersama sandhini atau kari ayam, .
Kaum india sememangnya sangat terkenal dengan hidangan jenis 'manisan'. Nama lain murukku ialah chakli dan chakri.makanan tradisional ini juga berasal dari . Idhili merupakan makanan sampingan dalam menu hidangan kaum india pada hari deepavali. 00 sahaja untuk 3 biji. Tosai ini mempunyai banyak nama lain. Bahan utama untuk menghasilkan kuih ini adalah urad dhal, tepung kacang tosai dan tepung . Makanan tradisional ini juga berasal dari negara india. Tosai juga dikenali sebagai dosa, dosay, dose, dosai, dhosha, thosai ataupun . Tosai, tose atau dosa adalah salah sejenis makanan tradisional india yang mempunyai ramai . Idhili dimakan bersama sandhini atau kari ayam, . Terdapat pelbagai ejaan buat nama roti ini.
Nama Kuih Tradisional India : Makanan Tradisional India. Muhammad syafiq bin mohd hanif 2. Bahan utama untuk menghasilkan kuih ini adalah urad dhal, tepung kacang tosai dan tepung . Tosai ini mempunyai banyak nama lain. Idhili dimakan bersama sandhini atau kari ayam, . Idhili merupakan makanan sampingan dalam menu hidangan kaum india pada hari deepavali. Bermula dari kiri, nama kuih ini adalah vellei kadala iaitu kacang kuda, molugu vadai iaitu cili hijau. Satu pengaruh kuat ke atas makanan india adalah vegetarian yang berlarutan dalam berbahagian dari masyarakat hindu.
Nama lain murukku ialah chakli dan chakrimakanan tradisional ini juga berasal dari kuih tradisional india. Tosai ini mempunyai banyak nama lain.
Tosai juga dikenali sebagai dosa, dosay, dose, dosai, dhosha, thosai ataupun . Idhili dimakan bersama sandhini atau kari ayam, . Selain nama marukku, ia turut dikenali dengan nama chakli dan chakri.
Nur aizan bt amran 3. Tosai juga dikenali sebagai dosa, dosay, dose, dosai, dhosha, thosai ataupun . Nama lain murukku ialah chakli dan chakri.makanan tradisional ini juga berasal dari .
Muhammad syafiq bin mohd hanif 2. Idhili merupakan makanan sampingan dalam menu hidangan kaum india pada hari deepavali. Nur aizan bt amran 3.
00 sahaja untuk 3 biji. Satu pengaruh kuat ke atas makanan india adalah vegetarian yang berlarutan dalam berbahagian dari masyarakat hindu. Tosai juga dikenali sebagai dosa, dosay, dose, dosai, dhosha, thosai ataupun . Idhili dimakan bersama sandhini atau kari ayam, . Nama lain murukku ialah chakli dan chakri.makanan tradisional ini juga berasal dari .
Makanan tradisional ini juga berasal dari negara india. Nama lain murukku ialah chakli dan chakri. Idhili merupakan makanan sampingan dalam menu hidangan kaum india pada hari deepavali.
Satu pengaruh kuat ke atas makanan india adalah vegetarian yang berlarutan dalam berbahagian dari masyarakat hindu.
Nama lain murukku ialah chakli dan chakri.
Bermula dari kiri, nama kuih ini adalah vellei kadala iaitu kacang kuda, molugu vadai iaitu cili hijau.
Tosai ini mempunyai banyak nama lain.
Idhili merupakan makanan sampingan dalam menu hidangan kaum india pada hari deepavali.